Acasă > ISO TS 16949

Mărit text Reducerea text Display:

 

AUTO


ISO/TS 16949

AFNOR Certificare este unul din puţinele organisme internaţionale selectate de către IATF (International Automotive Task Force) pentru livrarea certificării ISO/TS 16949 actorilor din industria auto.

 

Prezentare

ISO/TS 16949:2009 este un standard de referinţă care tratează demersul Calităţii în sectorul industriei auto.

 

Acest referenţial se bazează pe standardul ISO 9001 :2008 completat cu cerinţele specifice industriei de automobile europene şi americane.

 

Standardul este elaborat de către IATF (International Automotive Task Force), grup de lucru compus din reprezentanţi ai constructorilor şi organizaţiilor profesionale producătoare de echipamente de automobile europene şi americane al căror obiectiv este acela de a armoniza cerinţele constructorilor în termeni de sistem de calitate şi de practică a certificării de terţă parte.

 

Beneficii

Având în vedere că certificarea ISO/TS 16949 este recunoscută de către constructorii şi producătorii de echipamente din întreaga lume aceasta devine un avantaj competitiv confirmat. Certificarea vă permite accesul pe pieţele de automobile şi anticiparea evoluţiei cerinţelor acestora.

 

Scop

Prezenta Specificaţie Tehnică se aplică unităţilor de producţie piese de serie sau de schimb în cadrul cărora sunt fabricate produsele industriei auto.

 

De ce să alegeţi AFNOR Certificare ?

AFNOR Certification face parte din puţinele organisme internaţionale selectate de către IATF (International Automotive Task Force) pentru livrarea certificării ISO/TS 16949 actorilor din industria auto.

 

Dispunem de un grup de auditori în întreaga lume, calificaţi de către IATF pentru competenţele şi experienţa lor profesională. Dumneavoastră sunteţi astfel asiguraţi de pragmatismul şi de capacitatea lor lor de a integra problematica dumneavoastră pentru a vă face să progresaţi.

 

Oricare ar fi specificitatea dumneavostră, noi vă însoţim în proiectele dumneavoastră, în Franţa şi în întreaga lume.

 

Certificări combinate

Este posibilă realizarea auditurilor combinate cu alte standarde cum ar fi ISO 14001, OHSAS 18001, ILO OSH 2001 sau alte referenţiale sectoriale ca EN 9100 (aeronautică) sau IRIS (feroviar).

 

Acces | Menţiuni legale | Contact