Acasă > Domeniul dumneavoastră de activitate > Industria Aerospaţială şi Industria Apărării

Mărit text Reducerea text Display:

 

Industria Aerospaţială şi Industria Apărării

Certificarea AFNOR conform standardului aerospaţial constitue dovada că produsele dumneavoastră satisfac exigenţele de calitate şi cele de conformitatea ale cumpărătorilor de produse aerospaţiale.


Dispunem de o experienţă considerabilă în materie de certificarea calităţii sau a altor sisteme din domeniul aerospaţial, nu numai datorită auditorilor ce posedă cunoştiinţe specializate în domeniu ci şi datorită întelegerii profunde a problemelor cu care se confruntă acest sector.

Contactaţi-ne

Certificare şi evaluare

Aerospaţial : EN/AS/JISQ 9100

Suntem unul dintre puţinele organisme de certificare abilitate pentru a oferi industriei aerospaţiale o certificare acrediată sub forma AS 9100.

 

Sus-numitul standard este legat de standardul sistemului de management al calităţii ISO 9001, adaptat exigenţelor industriei aerospaţiale.

 

Standarde :
EN 9100: proiectare, dezvoltare, producţie, instalare,exploatare
EN 9110: mentenanţă şi reparaţii
EN 9120: depozitare

 

Industria Apărării

 

Sunteţi furnizor pentru industria Apărării (şef de lucrare, fabricant de echipament de origine (OEM), sub-contractant)? Realizaţi activităţi sau proiecte ce au ca obiectiv contracte sau acorduri de furnizare cu industria Apărarii? Standardele OTAN AQAP ( Publicaţie de Acord Comun pentru Asigurarea Calităţii) vă permit să răspundeţi atât standardului ISO 90 00 cât şi celui a Industriei Apărării:

 

AQAP 110 = ISO 9001 + particularităţi proprii activităţilor în domeniul Apărării
AQAP 120 = ISO 9002 + particularităţi proprii activităţilor în domeniul Apărării

 

Care sunt beneficiile?

 

Certificarea recunoscută de către liderii în domeniu constitue un atu concurenţial de netăgăduit. Carte de vizită recunoscută, aceasta vă permite să aveţi acces la toate pieţele din lume.

 

Reprezintă un avânt comercial menit să demonstreze clienţilor eficacitatea dumneavoastră si să garanteze calitatea proceselor dumneavoastră şi evoluţia acestora.

 

Dovediţi, astfel, clienţilor dumneavoastră că sistemul de calitate al organizaţiei este conform exigenţelor specifice; astfel, relaţiile vor fi stabilite pe baze solide şi bine definite.

 

Veţi afişa o imagine de competenţă si de seriozitate datorită punerii în aplicare a unui standard exigent şi recunoscut. Imaginea mărcii AFAQ va valorifica eforturile dumneavoastră pe piaţă.

 

Acces | Menţiuni legale | Contact