Acasă > Domeniul dumneavoastră de interes > Certificare integrată

Mărit text Reducerea text Display:

 

Certificare integrată

Raţionalizarea proceselor din cadrul societăţii dumneavoastră

Conceptul de risc este întâlnit la calitate, la mediu, dar şi la sănătate şi securitate ocupaţională. Este evident că utilizarea a trei sisteme de management luate separat în cadrul unei singure organizaţii necesită mult timp, costă mult şi este mai puţin eficace. Integrarea sistemelor dumneavoastră de management vă permite să eliminaţi orice repetitie procedurală, să vă armonizaţi obiectivele şi să reduceţi costurile.


Ce înseamnă un sistem de management integrat ?

Un sistem de management integrat (SMI) reprezintă mai multe sisteme de management care ar putea fi luate separat dar care sunt adunate pentru a constitui un sistem unic. De exemplu, certificarea ISO 9001 poate fi combinată cu certificarea ISO 14001. Un sistem de management este integrat atunci când cel puţin două sisteme din trei (calitate, mediu, sănătate şi securitate) sunt integrate.

 

Reducerea riscurilor, îmbunătăţirea performanţei

Dacă aveţi două sau trei sisteme de management, AFNOR vă poate ajuta. Noi combinăm auditurile pentru sistemele integrate, ceea ce vă va economisi timp şi bani, şi vă va permite totodată să găsiţi cele mai bune soluţii pentru a satisface nevoile specifice ale societăţii.

Contactaţi-ne

 

Acces | Menţiuni legale | Contact